Binance doet afstand van hun BNB-voorraad

Binance voltooide gisteren zijn achtste kwartaallijkse “burn” van BNB, om het tokenaanbod te verminderen. De CEO van Binance, Changpeng Zhao, kondigde tevens aan dat de exchange afstand gaat doen van zijn gehele BNB-voorraad, om de groei van het ecosysteem te bevorderen. Hij zei:

“Vandaag kondig ik, namens het gehele Binance-team, aan dat we onze BNB-voorraad zullen opgeven en zullen bijdragen aan onze verbintenis om een totaal van 100 miljoen BNB te burnen. Deze afspraak begint vanaf de huidige burn, waarbij 808.888 BNB (met momenteel een waarde van $23,838,000) wordt geburned.”

Dat wil zeggen dat 40% van de totale BNB-voorraad, die tot het Binance-team behoorde, voortaan deel zal uitmaken van de periodieke tokenburn die het bedrijf uitvoert. Met andere woorden, het bedrijf zal vanaf vandaag geen BNB meer aan zichzelf toewijzen.

Deze aankondiging zorgde uiteraard voor een mooie stijging van BNB.

Afgelopen week publiceerden wij nog een artikel waarin de lancering van Binance 2.0 aangekondigd werd. Deze update bevat onder andere margin trading.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!