Binance lanceert margin trading

De grootste crypto-exchange van dit moment, Binance, heeft zijn nieuwe platform (inclusief margin trading) gelanceerd. Dit volgens een officiële blogpost die op donderdag 11 juli is gepubliceerd.

De ontwikkeling van het nieuwe platform werd eerder deze maand al aangekondigd door CEO Changpeng Zhao (CZ). Binance hoopt met deze aanpassingen te kunnen voldoen aan de behoeftes van onder andere institutionele beleggers.

Binance mede-oprichter, Yi He, reageerde op de toevoeging van margin trading:

“Hoewel de huidige markt voor cryptocurrency en legacy-platformen voor margin trading tegelijkertijd grotere risico’s en voordelen met zich meebrengt hebben we er vertrouwen in dat de ontwikkeling ervan, in combinatie met meer kennis over goede risicomanagement, op langere termijn grotere voordelen zal opleveren.”

In haar verklaring beweerde Yi He dat margin trading één van de meest gevraagde services van hun community was.

De aankondiging onthult verder dat versie 2.0 van Binance ook:

“Een geavanceerde handels-engine bevat voor betere orderafstemming en press indexes voor berekeningen van de marge, om zo lagere liquidaties mogelijk te maken.”

De beurs heeft een gespecialiseerde zogenaamde margin-wallet gelanceerd, waarmee fondsen zonder kosten naar de primaire Binance-wallet kunnen worden verplaatst. De volledige details over de coins die als onderpand voor margin trading kunnen dienen zijn ook bekendgemaakt, namelijk: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Binance Coin (BNB), Tron (TRX) en Tether (USDT).

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!