Blockchainbedrijf Diginex binnenkort op Nasdaq

Diginex, een onderneming die blockchain-oplossingen en adviesdiensten levert, wordt binnenkort aangekondigd op Nasdaq in de VS. Dit meldde nieuwsbron Bloomberg.

In het verslag van woensdag is naar voren gekomen dat Diginex Ltd. binnenkort gaat fuseren met 8i Enterprises Acquisition Corp.

Momenteel is 8i al een Nasdaq-beursgenoteerd bedrijf. Hierdoor krijgt Diginex de mogelijkheid om openbaar te worden en de regelgevingscomplexiteit van een formeel IPO-proces te vermijden. De deal zou nog steeds goedkeuring moeten krijgen van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission.

Bloomberg geeft aan dat zodra de deal voltooid is, Diginex uit Hong Kong ongeveer een waarde van $276 miljoen heeft. Aandeelhouders van Diginex zouden 20 miljoen aandelen ontvangen in 8i, elk gewaardeerd op $10.

Beide ondernemingen weigerden commentaar te geven op de fusie, zei Bloomberg.

Vorige maand werkte Diginex samen met FIS, een technologiebedrijf voor financiële diensten. Het doel van deze samenwerking is om een trading tool te lanceren. De tool is bedoeld om beleggers te helpen bij het beheren van digitale activaportfolio’s zegt de onderneming op zijn website.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!