Nasdaq

Blockchainbedrijf Diginex binnenkort op Nasdaq

Diginex, een onderneming die blockchain-oplossingen en adviesdiensten levert, wordt binnenkort aangekondigd op Nasdaq in de VS. Dit meldde nieuwsbron Bloomberg.

In het verslag van woensdag is naar voren gekomen dat Diginex Ltd. binnenkort gaat fuseren met 8i Enterprises Acquisition Corp.

Momenteel is 8i al een Nasdaq-beursgenoteerd bedrijf. Hierdoor krijgt Diginex de mogelijkheid om openbaar te worden en de regelgevingscomplexiteit van een formeel IPO-proces te vermijden. De deal zou nog steeds goedkeuring moeten krijgen van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission.

Bloomberg geeft aan dat zodra de deal voltooid is, Diginex uit Hong Kong ongeveer een waarde van $276 miljoen heeft. Aandeelhouders van Diginex zouden 20 miljoen aandelen ontvangen in 8i, elk gewaardeerd op $10.

Beide ondernemingen weigerden commentaar te geven op de fusie, zei Bloomberg.

Vorige maand werkte Diginex samen met FIS, een technologiebedrijf voor financiële diensten. Het doel van deze samenwerking is om een trading tool te lanceren. De tool is bedoeld om beleggers te helpen bij het beheren van digitale activaportfolio’s zegt de onderneming op zijn website.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN