Winklevoss Gemini opent kantoor in Chicago

De gebroeders Winklevoss, eigenaren van de Gemini exchange, openen een nieuw kantoor in Chicago. Dit meldde de onderneming in een officiële bericht op 27 juni.

Het hoofdkantoor zit in New York. De onderneming voegt in Chicago een derde kantoor toe naast het kantoor in Portland.

Volgens het bericht zal het kantoor in Chicago fungeren als een technisch centrum. Dit weerspiegelt het doel van de onderneming om een veilige en betrouwbare infrastructuur van institutionele kwaliteit te bieden, voor het verhandelen en opslaan van crypto.

Als onderdeel van het initiatief heeft Gemini voormalige technici van de grote exchange Coinbase ingehuurd. Dit meldde crypto nieuwssite Coindesk. De groep voormalige medewerkers van Coinbase werd ontslagen toen Coinbase haar kantoor in Chicago in april 2019 sloot.

Tyler Winklevoss schreef dat het nieuwe team van Chicago een grondige expertise heeft in het matchen van machines en marktplaatsen en zich zal richten op de ontwikkeling van het kernplatform voor Gemini. Ook het optimaliseren van de bestaande diensten op het platform staat centraal.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!