Binance voert gesprekken met Facebook

Binance heeft officiële gesprekken gevoerd met Facebook en is erg enthousiast over het Libra-project van de social media gigant. Dit vertelde de strategy officier van Binance, Gin Chao, aan BlockTV in een interview op donderdag 27 juni en Cointelegraph rapporteerde dit op vrijdag 28 juni.

Volgens Chao zijn de gesprekken in een vroeg stadium, echter kijkt Binance er naar uit om samen te werken met Libra. Hij zei:

“Ik denk dat het potentieel dat Libra kan hebben, niet alleen op massa-adoptie, maar wat het betekent voor betalingen en hoe het toezichthouders ertoe dwingt om bij te blijven, goed nieuws is.”

In een ander interview in Tel Aviv onthulde Chao dat de gesprekken tussen Binance en Facebook vooral gericht waren op het omgaan met de infrastructuur. Hij voegde hier het volgende nog aan toe:

“Het zou niet alleen in het belang van Facebook zijn om hun munt op onze exchange te listen. Het zou ook in hun belang zijn om ook op andere exchanges te listen en dat zal waarschijnlijk ook gebeuren. Dus als ze besluiten om een ​​public chain te gaan gebruiken, en ze het soort adoptie krijgen dat ze zouden kunnen krijgen, zouden wij ze waarschijnlijk wel willen listen.”

Tevens gaf Chao in datzelfde interview aan dat de exchange overweegt om een ‘node’ te kopen van Libra-Association (t.w.v. $10 miljoen).

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!