Facebook Financial

Populaire online marktplaats werkt samen met Facebook aan cryptocurrency project

De Zuid-Amerikaanse online marktplaats Mercado Libre werkt samen met Facebook aan het Libra cryptocurrency project. Dit meldde Cointelegraph Brazilië op 14 juni.

Een uitvoerend directeur van de online marktplaats vertelde Cointelegraph Brazilië dat de cryptocurrency als betaalmiddel in het e-commerceplatform zal worden geïntegreerd. De uitvoerend directeur gaf aan dat de onderneming waarschijnlijk als node zal gaan opereren in het blockchain-netwerk van Facebook.

Mercado Libre is een van de bekendste e-commerceplatforms in Zuid-Amerika met activiteiten in 19 landen.

Volgens een recent rapport zal het testnet voor Facebook’s Libra platform later deze week worden onthuld. Het sociale mediaplatform heeft steun verzameld van tientallen ondernemingen, waaronder Visa, Mastercard, PayPal en Uber.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN