Max Property Group maandelijkse update (mei 2019)

Max Property Group (MPG) is deze maand samenwerkingen aangegaan met verschillende bedrijven die vergelijkbare doelen of filosofieën in de crowdfunding-, blockchain- en vastgoedinvesteringsmarkt hebben.

Weet je nog niet wat MPG is? Klik dan hier om onze review te lezen.

MPG is toegetreden tot de Security Token Alliance en inspecteerde nieuwe panden in Duitsland voor het MPG Fund Germany.

De Security Token Alliance is gebaseerd op de overtuiging dat het heden en de toekomst van gedigitaliseerde effecten zullen profiteren van een brede deelname aan projecten en een ecosysteem voor belanghebbenden. De organisatie werd in 2019 opgericht door Frederik Bussler.

MPG is tevens gelist op Assetum. Het Assetum-platform streeft naar meer duidelijkheid over de economie van onroerendgoedmunten.
Assetum heeft de projecten voor jou beoordeeld, geclassificeerd en gerangschikt. Met het idee om een ​​vriendelijke omgeving te creëren waar beleggers een overzicht kunnen hebben en toegang hebben tot een markt die is toegewijd aan alle cryptocurrencies in de vastgoedsector.

MPG heeft ook hun sociale-mediamerken gescheiden, met verschillende pagina’s voor algemene updates van Max Property Group, Max Crowdfund-content en informatie over MPG Rentals en Max Property Academy. Door deze te scheiden, hopen ze dat hun berichten op social media duidelijker en nuttiger zullen zijn voor hun volgers.

Social media kanalen:

MPG Telegram
MPG Twitter
MPG Facebook
MPG Website

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!