Door Yahoo Japan gesteunde crypto exchange Taotao wordt deze week gelanceerd

Een nieuw crypto handelsplatform waarvan Yahoo Japan een groot aandeel bezit, staat op het punt om na meer dan een jaar in ontwikkeling te worden gelanceerd. Het nieuwe platform zal Taotao gaan heten. De nieuwe onderneming kondigde op Twitter Sunday aan dat het op donderdag 30 mei live gaat. Volgens de website van Taotao zal de exchange een mobiele app aanbieden en een online platform. Er kan op het platform worden gehandeld in bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) bij de lancering. De onderneming zal ook het handelen met leverage beschikbaar stellen, zoals bijvoorbeeld allang mogelijk is bij andere platformen zoals BitMEX en Bitfinex. Naast de eerder genoemde bitcoin en ethereum zullen er nog drie andere crypto’s worden toegevoegd, namelijk Ripple (XRP), Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH). Taotao wordt gereguleerd als een virtuele exchange onder Financial Services Agency. De website toont met grote trots het registratienummer 00001. Deze vroege registratie komt via de vorige FSA-licentie van de exchange, de BitARG exchange, waarin Yahoo Japan afgelopen maart in totaal 40 % van de aandelen heeft gekocht. De website van Taotao bevestigd dat Yahoo Japan inderdaad 40 procent van de onderneming heeft gekocht via haar dochteronderneming Z Corporation. CMD Lab Inc. bezit de overige 60 procent van de aandelen. De website biedt gebruikers een makkelijke manier om te ‘registreren/aanmelden’ via bestaande Yahoo accounts. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!