Follow-up: Tron claimt dat voormalig CTO ontslagen is vanwege o.a. verduistering en omkoping

Eerder deze week hebben wij op onze website een artikel geschreven over de het opstappen van de voormalige CTO  van Tron (TRX), Lucien Chen, echter in de dagen na zijn aankondiging kwam Tron’s pr-afdeling in actie. Volgens officiële vertegenwoordigers van Tron was Lucien Chen eigenlijk al maanden geleden ontslagen (in januari 2019). De reden hiervan was:
“Vermoeden van verduistering van geld, omkoping, inbreuk op de mededinging en diefstal van handelsgeheimen en intellectueel eigendom.”
CEO en oprichter, Justin Sun, gaf zijn validatie door de tweet te retweeten en er verscheen een reddit-thread waarin deze informatie werd doorgegeven aan de TRX-community. Maar twee dagen geleden stond Lucien (Zhiqiang) Chen nog steeds genoteerd als de CTO van Tron op LinkedIn (nu bijgewerkt). Er werd tevens geen officiële aankondiging gedaan over dit schandaal en TRX-ontwikkelaars en investeerders lijken vanaf januari voorgelogen te zijn. Pas wanneer de voormalige CTO zijn verhaal doet, werden de misdaden bekendgemaakt. Dit heeft ertoe geleid dat meerdere leden van de community vermoeden dat dit niet veel meer is dan een poging om de aandacht af te leiden van Chen’s kritiek op het project. Wat de uiteindelijke waarheid is zal wellicht nooit bekend worden, echter trachten wij jullie op de hoogte te houden van deze zaak. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!