Privacy cryptocurrency Grin ontvangt een mysterieuze donatie van $300K Bitcoin

De ontwikkelaars achter het cryptocurrency project Grin hebben een anonieme donatie van 50 Bitcoin (BTC)  ontvangen, met een waarde van naar schatting $300.000. Het nieuws werd gedeeld tijdens een wekelijkse bijeenkomst van ontwikkelaars. Het project heeft zelf geen initial coin offering (ICO) of private sale gehouden. Dit betekent dat de ontwikkeling van het Grin protocol volledig is gebaseerd op vrijwillige donaties en crowdfunding. Grin maakt gebruik van nieuwe technologie om transactie-informatie te verbergen. Een ontwikkelaar, Daniel Lehnberg, zei het volgende over het grote geschenk:
“We zijn heel erg blij met dit geschenk en zullen er voor zorgen dat we het goed gaan gebruiken.”
Gebruikers kunnen op ieder moment geld doneren aan vijf verschillende openbare adressen die Grin, Bitcoin, Ethereum en Zcash accepteren. De meest recente donatie van 50 BTC werd geplaatst in het Grin bitcoin SegWit-adres. Volgens een onlangs vrijgegeven financieel rapport is de financiering voor het project in de afgelopen vier maanden bijna verdubbeld van naar schatting $65.237,35 tot $123,423,73. Met de extra 50 BTC donaties, bezit het project ongeveer zes keer zoveel geld als waarmee het begon in 2019. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!