Earn.com oprichter Balaji S. Srinivasan verlaat Coinbase

Balaji S. Srinivasan, oprichter van Earn.com en CTO van Coinbase, kondigde op 4 mei publiekelijk op Twitter zijn vertrek aan bij Coinbase. Srinivasan gaf in een tweet aan dat hij met alle plezier bij de exchange heeft gewerkt en dat hij erg leuke collega’s had.
“Ik neem nu een stapje terug en wil wat tijd voor mezelf nemen”. The Earn integratie is succesvol verlopen en we hebben $200 miljoen aan deals gesloten voor de nieuwe Coinbase Earn.”
Coinbase kocht Earn.com in 2018 en maakte Srinivasan na maandenlange geruchten CTO. In zijn carrière naast bitcoin (BTC) verdienplatform Earn, was Srinivasan ook mede-oprichter van crypto onderzoeks- en advocacy bureau Coin Center. Een woordvoerder van de Coinbase PR schreef het volgende:
“We zijn Balaji erg dankbaar voor al zijn bijdragen aan Coinbase”. Zijn inspanningen van het afgelopen jaar hebben een grote impact gehad op het traject van het bedrijf. Hij is bezig met zijn volgende uitdaging en we wensen hem het beste.”
Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum, maar heb je nog geen account op Coinbase? Meld je dan aan door hieronder te klikken! Coinbase Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!