Bitcoin kopen in meer dan 2000 supermarkten via coinstar

Coinstar biedt nu de mogelijkheid om op 2000 locaties in 19 verschillende staten Bitcoin te kopen. Door middel van een samenwerking met blockchain start-up Coinme hebben mensen nu de mogelijkheid om contant geld om te zetten in Bitcoin (BTC). Dit meldde Coinme woensdag.

Coinme, dat in 2014 het eerste gelicentieerde Bitcoin-kioskbedrijf in de Verenigde Staten werd, is uitgebreid van 70 locaties naar meer dan 2000.

Na een succesvolle start in geselecteerde Albertsons en Safeway locaties in Washington, Californië en Texas, waar Coinme 15 procent groei zag in week-op-week-gebruikersgroei, breidt de onderneming de locaties uit naar meer dan 19 Amerikaanse staten. Waaronder belangrijke markten zoals Boston, Chicago, het district van Columbia en Philadelphia.

Terwijl de samenwerking aanvankelijk kiosken in de winkels van Albertsons en Safeway mogelijk maakte, hebben klanten nu toegang tot de koopoptie op Jewel, Shaw en Save Mart locaties.

CEO Jim Gaherity van Coinstar zei in een verklaring dat het eerste kwartaal van 2019 ‘één van de meest succesvolle is in de vijfjarige geschiedenis van Coinme’. We hebben een groei van 92 procent van het transactievolume en 109 procent groei van het aantal verwerkte transacties vergeleken met het eerste kwartaal van 2018.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!