SEC en FINRA gaan cryptocurrencies bespreken tijdens bijeenkomst op 27 juni

Twee toezichthouders van de Verenigde Staten, de Securities and Exchange Commission (SEC) en de Financial Industry Regulatory Authority (FINRA), zullen cryptocurrencies bespreken tijdens een broker-dealer bijeenkomst op 27 juni. De SEC kondigde de registratie aan voor het evenement op dinsdag 16 april via hun website.

Het National Compliance Outreach-programma voor Broker-Dealers van 2019 zal worden gesponsord door de afdeling Office of Compliance Inspections and Examinations van de SEC, de afdeling handel en markten van de SEC en de FINRA. Het evenement vindt plaats in de Federal Reserve Bank of Chicago en zal zich richten op beleggersbescherming en ‘regelgevende hot topics’, zoals cyberbeveiliging en digitale assets.

Ten slotte specificeert de aankondiging dat, terwijl deelname kosteloos is, het beperkt is tot maximaal 250 personen en maximaal vier personen per bedrijf. De vergadering wordt ook live op de website van de SEC gestreamd.

De aankondiging lijkt in overeenstemming te zijn met de aankondiging van 10 april, waarin het hoofd van de SEC nogmaals de focus op de crypto-markt benadrukte.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!