Voormalig PayPal medewerker sluit zich aan bij Bakkt

Een voormalig uitvoerende ingenieur bij PayPal en Google zal toetreden tot het team achter het institutionele digitale activaplatform Bakkt. Dit meldde het bedrijf in een blogpost op Medium op 11 april.

Mike Blandina heeft meer dan 25 jaar ervaring in digitale betalingen,
ingenieurswerk, strategie en operaties. In zijn nieuwe functie zal hij te werk gaan als chief product officer (CPO).

Blandina gaat zich bezighouden met het creëren van een vertrouwd ecosysteem voor digitale activa. Dit zal gebeuren met echte betaling use cases. Met als doel om Bakkt te helpen om echte applicaties naar Bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies te brengen.

Blandina is vooral bekend als hoofd van betalingen en credit engineering bij de wereldwijde aanbieder van digitale betalingen PayPal, evenals bij Google. Hij werkte hier als technisch directeur voor Google Wallet. Daarnaast was hij ook CTO bij het wereldwijde digitale betaalbedrijf Blackhawk Network.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!