PwC crypto

PwC is actief op zoek naar blockchain-gerelateerd personeel

Één van de grote vier accountantskantoren, PricewaterhouseCoopers (PwC), is actief op zoek naar blockchain-gerelateerd personeel op Indeed. Dit volgens een bericht dat op zaterdag 30 maart op Cointelegraph gepubliceerd werd.

PwC is momenteel de grootste recruiter voor blockchain-gerelateerd personeel op het wervingsplatform. De organisatie heeft maar liefst 40 vacatures openstaan. PwC is echter niet de enige van de grote vier die op zoek is naar blockchain personeel.

Ernst & Young plaatste namelijk 17 van dergelijke vacatures, terwijl Deloitte er 10 plaatste. KPMG is de enige van de vier die nog geen blockchain-gerelateerde vacature geplaatst heeft.

Andere multi-nationals, zoals de tech-giganten IBM en Oracle plaatsten ook tien vacatures met betrekking tot blockchain, terwijl Global Management, Consulting en Professional Services-organisatie, Accenture, er 11 publiceerde.

Dit laatste bedrijf, Accenture, is al een gebruiker van gedistribueerde technologie. In november vorig jaar heeft Accenture een gedistribueerd grootboektechnologieplatform (DLT) geïmplementeerd dat is ontwikkeld om softwarelicenties te beheren en bij te houden.

Zoals vrijdag gemeld door CryptoBenelux, is Facebook de laatste tijd ook erg actief op zoek naar nieuw blockchain-gerelateerd personeel. De nieuwe technologie is dus druk bezig met geadopteerd te worden door de grote organisaties.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN