KuCoin maakt creditcard aankopen voor crypto mogelijk

De in Singapore gevestigde cryptocurrency-exchange KuCoin is voor de tweede keer een partnerschap aangegaan met het Israëlische betalingsverwerkingsbedrijf Simplex. Het doel van de samenwerking is om KuCoin gebruikers opnieuw de mogelijkheid te bieden om cryptocurrency aan te laten schaffen met een creditcard. Dit meldde een officiële aankondiging die op 27 maart is gepubliceerd. De exchange heeft de dienst al toegevoegd aan zijn activapagina. Gebruikers kunnen nu Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash ABC (BCHABC) en Litecoin (LTC) kopen voor zowel dollars als euro’s. De dienst is beschikbaar in meer dan 100 landen.

Over Simplex

Simplex, opgericht in 2014, is een toonaangevende financiële instelling in de EU die wereldwijd fraudebestendige oplossingen voor betalingsverwerking biedt. Het bedrijf heeft ook kantoren in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Litouwen. Simplex werkt al samen met een paar van de grootste crypto, wallets en platforms wereldwijd. zoals Shapeshift, BRD, Litecoin Foundation, Mycrypto, XAPO en Changelly.Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!