Twitch stopt stilletjes met het accepteren van cryptocurrency betalingen

Twitch.tv, een populair live streamingplatform dat vanaf mei 2018 meer dan 15 miljoen dagelijkse actieve gebruikers heeft, is recentelijk gestopt met het accepteren van Bitcoin en Bitcoin cash betalingen. De opties om met deze cryptocurrencies te betalen zijn plotseling verdwenen. De verwijderingen werden als eerst opgemerkt door gebruikers van Reddit. Zij gaven aan dat ze niet langer de optie hadden om hun abonnementen met cryptocurrencies te betalen. Alhoewel sommigen opmerkten dat ze niet eens wisten dat de onderneming ook cryptocurrencies accepteerde. Een groot aantal gebruikers zijn boos en hebben door deze actie per direct hun lidmaatschap opgezegd. Momenteel is het nog niet duidelijk waarom Twitch de betalingsoptie heeft verwijderd. Het kan zo zijn dat er een laag transactievolume achter zit. Wellicht omdat de meeste gebruikers blijkbaar niet eens wisten dat het er in de eerste plaats was. Sommigen hebben al contact opgenomen met de helpdesk om erachter te komen wat er aan de hand is. De onderneming voegde medio 2018 crypto-valuta betalingen toe, waardoor gebruikers abonnementen op hun favoriete streamingkanalen konden betalen met behulp van verschillende top cryptocurrencies, waaronder BTC, BCH, ETH en LTC. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!