Groestlcoin betaalkaart wordt ondersteund door MasterCard

Zoals jullie wellicht hebben meegekregen, is Groestlcoin gisteren met 206% gestegen, ten opzichte van de Amerikaanse dollar, waardoor het stukken beter presteerde dan Bitcoin (BTC) en de rest van de crypto-markt. Hoewel de pump al wat is afgezakt, gaan we toch graag wat dieper in op de reden waarom de coin zo hard gestegen is.

Waarom deze pump?

De reden achter deze enorme pump is dat Groestlcoin gisteren officieel zijn, door cryptocurrency ondersteunde, MasterCard-betaalkaart uitgegeven heeft. Met deze kaart kan elke gebruiker transacties uitvoeren op elke betaalautomaat die MasterCard accepteert. Het team van Groestlcoin zei het volgende:
“De eerste Debit Card voor Groestlcoin is hier, en wordt ondersteund door MasterCard. U kunt uw PolisPay-kaart gebruiken bij het online winkelen en bij elke fysieke winkel die MasterCard-betaalpassen accepteert. U kunt ook contant geld opnemen bij elke geldautomaat die MasterCard accepteert.”
Volgens het team van Groestlcoin wordt de cryptocurrency-debetkaart ondersteund door MasterCard. Changpeng Zhao, CEO van Binance, plaatste nog een leuke tweet over de aankondiging: Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!