Vastgoedgigant uit Dubai kondigt plannen voor een token aan

De in Dubai gevestigde vastgoedgigant, Emaar, heeft zijn plannen aangekondigd om een ​​token te lanceren en overweegt om een ICO in Europa te houden. Dit meldt Arabian Business op maandag 11 maart. Emaar is het grootste vastgoedorganisatie in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), verantwoordelijk voor toonaangevende gebouwen, zoals de Burj Khalifa, Dubai Fountain, Dubai Mall en Dubai Opera. Volgens verschillende bronnen heeft Emaar Properties een omzet van $5,83 miljard en is het bedrijf sinds juni vorig jaar gewaardeerd op $9,7 miljard. Bovendien groeide de omzet van Emaar, volgens Arabian Business, met 37% vorig jaar tot $7 miljard. De token van Emaar zou, volgens het artikel, ontwikkeld worden door de Zwitserse blockchain startup Lykke. Lykke zal de klanten en stakeholders toegang moeten verschaffen tot het referral- en loyaliteitssysteem. Lykke zal gebruik gaan maken van de ERC-20-standaard en er zal dus op de blockchain van Ethereum (ETH) gebouwd worden. Het artikel merkt verder op dat Emaar ook overweegt om een ICO in Europa te houden. Deze ICO zal binnen één jaar, na de interne operationele lancering van het platform, moeten gaan plaatsvinden. Maud Simon, wereldwijd hoofd van HR bij Lykke, bevestigde de plannen aan Cointelegraph. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!