eToro lanceert crypto-diensten in 31 Amerikaanse staten

Het social trading platform eToro heeft zijn cryptocurrency trading diensten in de Verenigde Staten gelanceerd. eToro is in al meer dan 140 landen actief en zal beschikbaar zijn in 31 Amerikaanse staten. Dit meldde Cointelegraph op 7 maart. De exchange met meer dan 10 miljoen geregistreerde gebruikers, zal de handel van 13 crypto-activa mogelijk maken en een cryptocurrency multisig wallet ter beschikking stellen aan klanten in 31 Amerikaanse staten. De wallet zal de volgende munten gaan ondersteunen: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Stellar (XLM) en Ripple (XRP) en is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Gebruikers hebben mogelijkheid om de ondersteunde activa te verzenden en te ontvangen.  eToro maakte ook de lancering bekend van zijn eigen cryptocurrency exchange, eTorox. De verwachting is dat deze later dit jaar zal worden gelanceerd. Volgens Yoni Assia, mede-oprichter en CEO van eToro: “Voor de eerste keer kunnen Amerikanen samenwerken met andere crypto-handelaren bij het nemen en kopen van beslissingen. Gebruikers kunnen hun handelsstrategieën aanpassen door te kijken en te leren van anderen op het platform.” Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!