Binance biedt beloningsysteem voor testen van DEX

De bekende cryptocurrency exchange Binance biedt een beloningsysteem aan voor het testen van het nieuwe gedecentraliseerde handelsplatform Binance DEX. Dit meldde Binance CEO Changpeng Zhao in een tweet op Twitter.

In de tweet nodigt Changpeng Zhao gebruikers uit om de recentlijk gelanceerde exchange te testen om zo het mainnet sneller te kunnen laten starten. Voor het testen zullen gebruikers beloond worden met Binance’s native token, Binance Coin (BNB). Zhao schreef:

“Voor het testen van Binance DEX, geven we grofweg $100.000 USD weg in $BNB, als beloning voor onze testnet-competitie. Kom, doe mee en help ons het mainnet sneller te lanceren!”

In een andere blogpost gaf Binance een gedetailleerde beschrijving van de Binance DEX testnet-competitie. Deze zal plaatsvinden van 7 maart tot 21 maart 2019:

“Alle deelnemers die minstens 1 BNB op hun Binance-account hebben, komen in aanmerking om mee te doen aan deze Binance DEX testnet-competitie.”

DEX is een exchange aangedreven door blockchain en peer-to-peer (p2p) gedistribueerd systeem Binance Chain, waarvan de testnetlancering werd bekendgemaakt op 20 februari. Binance DEX zal veilige gedecentraliseerde software en hardware wallets ondersteunen. Binance’s Trust Wallet zal ook worden geïntegreerd met Binance DEX, samen met de Ledger Nano S.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Ethereum, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!