Twitter CEO sluit zich aan bij Lightning Network Relay

Twitter CEO en mede-oprichter Jack Dorsey gaat deelnemen aan een community project. Het project zal demonstraties geven over de functionaliteit van het Lightning Network (LN) van Bitcoin (BTC). Het experiment heet LN Trust Chain en is een reeks transacties op de LN die rond 19 januari in circulatie kwam. Dit werd op 5 februari bekend gemaakt. De “Lightning Torch” is een reeks transacties tussen gebruikers van het Lightning Network, waarbij deelnemers op Twitter communiceren met de hashtag #LNtrustchain. Iedere gebruiker ontvangt de transactie, voegt een bedrag van 10.000 satoshis toe (ongeveer $0,34) en geeft het door aan iemand anders die ze vertrouwen. De torch bedraagt op dit moment net geen 3 miljoen satoshis (ongeveer $98.60). Het LN Trust Chain-experiment is begonnen als een methode om zowel herkenning van de LN te verspreiden als de robuustheid ervan te testen. Sinds het debuut een jaar geleden op het Bitcoin mainnet, blijven ontwikkelaars zich concentreren op technische ontwikkeling, zodat de LN klaar is voor een potentiële toekomstige toestroom van gebruikers. Dorsey is ook de CEO en oprichter van mobiel betalingsbedrijf Square, waarmee gebruikers kunnen handelen in Bitcoin. Jack Dorsey verklaarde eerder al dat hij gelooft dat Bitcoin (BTC) de valuta van het internet zal zijn. Dorsey maakte zijn opmerkingen gedurende een interview met de Amerikaanse komiek en podcast gastheer Joe Rogan. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!