Bitcoin valuta

Twitter CEO gelooft dat Bitcoin de valuta van internet zal zijn

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

CEO en medeoprichter van Twitter Jack Dorsey verklaarde dat hij gelooft dat Bitcoin (BTC) de valuta van het internet zal zijn. Dorsey maakte zijn opmerkingen gedurende een interview met de Amerikaanse komiek en podcast gastheer Joe Rogan, gepubliceerd op 2 februari.

Gedurende het interview vertelde Dorsey:

“Bitcoin is iets dat is geboren op het internet, dat is ontwikkeld op het internet, dat is getest op het internet… Het is van het internet.”

De CEO van Twitter gaf dit midden mei 2018 al een keer aan, dat hij Bitcoin ziet als een keuze als eigen valuta van het internet.

Dorsey zei ook het volgende over Bitcoin

“Ze houden allemaal van blockchain, vanwege de efficiëntie die het kan creëren voor hun onderneming” maar er werd ook gesuggereerd dat deze technologie “bedreigend is voor bepaalde diensten achter banken, financiële instellingen én voor sommige regeringen.”

Dorsey is ook de CEO en oprichter van mobiel betalingsbedrijf Square, waarmee gebruikers kunnen handelen in Bitcoin. Op de vraag van Rogan of er nog plannen zijn om meer cryptos aan de app toe te voegen, antwoordde Dorsey dat dit niet het geval is.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN