cryptobelasting

TurboTax voegt nieuw onderdeel voor berekening van cryptobelastingen toe

Het Amerikaanse belastingsoftwarebedrijf TurboTax Online gaat samenwerken met CoinsTax. TurboTax zal cryptocurrency belastingberekening toevoegen aan de huidige diensten. Dit meldde een persbericht op maandag 4 februari.

De Amerikaanse Internal Revenue Service (IRS) heeft zojuist de belastingaangiftes geopend en TurboTax lanceert hiervoor een nieuw onderdeel voor cryptobelasting. De nieuwe dienst wordt beschikbaar voor gebruikers van 2018 premier en hogere versies.

Met deze service hebben gebruikers de mogelijkheid om handelsgegevens te importeren van grote exchanges, zoals Coinbase, Poloniex en Gemini. Als dit eenmaal berekend is, kunnen kapitaalwinsten en inkomstenrapporten worden gedownload of direct worden geüpload naar 1040, schema D.

CoinsTax is eigenaar van Bitcoin Tax. Een applicatie waarmee gebruikers kapitaalwinsten en verliezen kunnen berekenen voor Bitcoin (BTC). Colin Mackie, CEO van CoinsTax gelooft dat het nieuwe onderdeel het indienen van crypto-belastingen veel gemakkelijker zal maken en gebruikers veel tijd zal besparen.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN