Altcoin nieuws

Mike Novogratz: denk niet dat we binnen een paar maanden omhoog zullen gaan

Mike Novogratz, de CEO van Galaxy Digital en investeerder in cryptocurrency, geeft toe dat de crypto winter waarschijnlijk langer gaat duren dan dat hij had verwacht, echter gelooft hij nog steeds dat institutionele beleggers uiteindelijk de markt zullen betreden.

Novogratz tweette:

“Denk niet dat we binnen een paar maanden omhoog zullen gaan. Het duurt altijd langer voordat instellingen de markt betreden. Ik heb er er alle vertrouwen in dat ze de markt uiteindelijk wel zullen betreden.”

Mike Novogratz had in november aangegeven dat hij dacht dat de $20.000,- Bitcoin (BTC) prijs overtroffen zou worden in 2019, maar naarmate de malaise in de markt aanhoudt en er geen tekenen zijn van een onmiddellijke ommekeer, heeft Novogratz een meer sobere visie aangenomen.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN