Mike Novogratz: denk niet dat we binnen een paar maanden omhoog zullen gaan

Mike Novogratz, de CEO van Galaxy Digital en investeerder in cryptocurrency, geeft toe dat de crypto winter waarschijnlijk langer gaat duren dan dat hij had verwacht, echter gelooft hij nog steeds dat institutionele beleggers uiteindelijk de markt zullen betreden. Novogratz tweette:
“Denk niet dat we binnen een paar maanden omhoog zullen gaan. Het duurt altijd langer voordat instellingen de markt betreden. Ik heb er er alle vertrouwen in dat ze de markt uiteindelijk wel zullen betreden.”
Mike Novogratz had in november aangegeven dat hij dacht dat de $20.000,- Bitcoin (BTC) prijs overtroffen zou worden in 2019, maar naarmate de malaise in de markt aanhoudt en er geen tekenen zijn van een onmiddellijke ommekeer, heeft Novogratz een meer sobere visie aangenomen. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!