Binance voegt creditcard aankopen toe

De toonaangevende cryptocurrency exchange Binance voegt de ondersteuning toe voor crypto-aankopen via creditcards. Dit wordt gerealiseerd via een samenwerking met betalingsverwerkingsorganisatie Simplex, volgens een persbericht gedeeld met Cointelegraph op donderdag 31 januari. De CEO van Binance, Changpeng Zhao, zei het volgende:
“Binance wil traders snel en eenvoudig toegang wil verschaffen tot crypto, op de meest veilige manier mogelijk.”
Zhao legde verder uit dat “de crypto-industrie nog in de kinderschoenen staat en het grootste deel van het geld nog in fiat is.” Hierdoor is het, volgens Zhao, erg belangrijk om fiat-gateways te hebben om een groei te kunnen realiseren. Nimrod Lehavi, mede-oprichter en CEO van Simplex, zei dat voor reguliere gebruikers, eenvoudige en snelle creditcardbetalingen een sleutelfactor is voor een bredere acceptatie van crypto. Volgens het persbericht kunnen Binance-gebruikers Visa en MasterCard-kaarten gebruiken om Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP) te kopen. 2 weken geleden lanceerde het handelsplatform, Binance Jersey, waarmee veilige en betrouwbare ‘fiat-to-cryptocurrency’ handel van de euro (EUR) en Britse pond (GBP) met Bitcoin en Ethereum in Europa en het Verenigd Koninkrijk werd gerealiseerd. Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken! Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ? Binance Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!