Ripple heeft in 2018 $535 miljoen aan XRP verkocht

Ripple (XRP) verkocht voor $535,56 miljoen aan XRP in 2018. Dit meldde Ripple via zijn rapport van kwartaal 4 2018, uitgebracht op 24 januari. Het rapport liet verder zien dat de verkoop van XRP tokens in kwartaal 4 2018, $129.03 miljoen bedroeg. Dit komt overeen met 0,24 procent van het wereldwijde XRP volume. Voorafgaand aan de publicatie van de kwartaalresultaten publiceerde het crypto-analysebedrijf Messari een rapport. In dit rapport wordt beweerd dat de marktkapitalisatie van XRP met wel 6 miljard dollar zou kunnen worden overgewaardeerd. Zo wordt er ook in vermeld dat het aanbod ‘circulating supply’ van XRP met 48 procent kan worden overschat, waardoor de ‘werkelijke’ marktkapitalisatie op $6,9 miljard komt in plaats van de $13 miljard die op dit moment wordt aangegeven op CoinMarketCap.

Nieuwe exchanges

In kwartaal 4 waren er meer dan 30 nieuwe exchanges die XRP hebben toegevoegd. Met deze toevoegingen zijn er nu meer dan 100 exchanges wereldwijd waarop je XRP kunt kopen. Er waren ook negen exchanges die XRP als handelspaar toevoegde. Op wereldwijd de grootste crypto exchange Binance, kun je XRP verhandelen tegen TRON (TRX) en Zcoin (XZC). Eerder deze week lanceerde het ‘Institute for Fintech Research van de Tsinghua University’ in Beijing een blockchain studiebeurs met de steun van Ripple. Het programma is naar verluidt van plan de beste afgestudeerde studenten in China in 2019 bij elkaar te brengen om de wereldwijde blockchain reglementen en de ontwikkeling van de markt te onderzoeken. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!