Door Nasdaq aangedreven EU exchange onthult crypto handelsparen en getokeniseerde aandelen

Door NASDAQ aangedreven DX Exchange heeft de lancering van het platform en de beschikbare handelsparen bekendgemaakt. Dit meldde ze in een reeks tweets op 6 januari. Het digitale handelsplatform maakt gebruik van Nasdaq zijn Financial Information Exchange (FIX) protocol. Gebruikers van de beurs kunnen getokeniseerde aandelen traden in verschillende grote internationale ondernemingen. Een andere tweet op 6 januari kondigde aan dat aandelen van Amazon, Apple, Baidu, Facebook, Google, Intel, Microsoft, Nvidia, Netflix en Tesla beschikbaar zullen zijn om op de exchange te verhandelen. De exchange kondigde ook ondersteuning voor verschillende crypto-to-crypto en crypto-to-fiat handelsparen aan. De onderneming onthulde dat Ripple (XRP) beschikbaar zal zijn om te verhandelen tegen Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), euro, yen en amerikaanse dollars. Litecoin (LTC) zal om te verhandelen beschikbaar zijn tegen BTC, ETH en USD. Daarnaast zal Cardano (ADA) ook ondersteund worden om op de beurs te verhandelen tegen ETH, USD, yen en BTC. De in Estland gevestigde platform wordt op dit moment alleen in de Europese Unie gelanceerd en belooft de handel beschikbaar te stellen aan Amerikaanse klanten in 2019. Dit meldde de DX’s mede-oprichter en CEO in een tweet. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!