Huobi en OKEx ondersteunen aankomende Ethereum Constantinople Hard Fork - CryptoBenelux

Huobi en OKEx ondersteunen aankomende Ethereum Constantinople Hard Fork

De bekende cryptocurrency-exchanges Huobi Global en OKEx ondersteunen de Ethereum (ETH) Constantinople hard fork. Deze zal naar schatting plaatsvinden tussen 14 en 18 januari, volgens een persbericht dat gedeeld is met Cointelegraph.

De Constantinople hard fork is een upgrade, die de Ethereum-blockchain fundamenteel zou moeten veranderen, waarbij de synchrone nodes worden bijgewerkt naar het hele systeem. De hard fork bestaat deels uit aparte ‘voorstellen voor het verbeteren van Ethereum’. Hiermee moet de transitie soepeler verlopen van proof-to-work naar een efficiëntere proof-to-stake consensus algoritme.

OKEx zal naar verluidt een snapshot van alle accounts maken op blokhoogte 7.080.000. Dit is de blokhoogte waarbij de core developers van Ethereum hebben ingestemd om de hard fork begin december te lanceren. De exchange roept traders op om hun ETH-tokens in de exchange te plaatsen, omdat deze alle technische vereisten voor de hard fork zullen beheren.  as it will administer all the technical requirements for the hard fork.

Ook Huobi zal de hard fork ondersteunen. Evenals bij OKEx raadt Huobi zijn gebruikers aan hun ETH naar Huobi Global te verplaatsen om beter om te gaan met technische problemen met betrekking tot de hard fork. Huobi verwacht ook dat de hard fork op blokhoogte 7.080.000 zal zijn.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN