Huobi en OKEx ondersteunen aankomende Ethereum Constantinople Hard Fork

De bekende cryptocurrency-exchanges Huobi Global en OKEx ondersteunen de Ethereum (ETH) Constantinople hard fork. Deze zal naar schatting plaatsvinden tussen 14 en 18 januari, volgens een persbericht dat gedeeld is met Cointelegraph. De Constantinople hard fork is een upgrade, die de Ethereum-blockchain fundamenteel zou moeten veranderen, waarbij de synchrone nodes worden bijgewerkt naar het hele systeem. De hard fork bestaat deels uit aparte ‘voorstellen voor het verbeteren van Ethereum’. Hiermee moet de transitie soepeler verlopen van proof-to-work naar een efficiëntere proof-to-stake consensus algoritme. OKEx zal naar verluidt een snapshot van alle accounts maken op blokhoogte 7.080.000. Dit is de blokhoogte waarbij de core developers van Ethereum hebben ingestemd om de hard fork begin december te lanceren. De exchange roept traders op om hun ETH-tokens in de exchange te plaatsen, omdat deze alle technische vereisten voor de hard fork zullen beheren.  as it will administer all the technical requirements for the hard fork. Ook Huobi zal de hard fork ondersteunen. Evenals bij OKEx raadt Huobi zijn gebruikers aan hun ETH naar Huobi Global te verplaatsen om beter om te gaan met technische problemen met betrekking tot de hard fork. Huobi verwacht ook dat de hard fork op blokhoogte 7.080.000 zal zijn. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!