Overstock Bitcoin

Overstock betaalt bedrijfsbelasting in Bitcoin

De Amerikaanse retailer Overstock.com heeft bekendgemaakt een deel van zijn bedrijfsbelasting in de staat Ohio te zullen betalen met Bitcoin (BTC). Dit meldde de website op 3 januari.

Overstock CEO en oprichter Patrick Byrne prees Ohio en zijn penningmeester Josh Mandel omdat hij Ohio de eerste Amerikaanse staat heeft gemaakt om bitcoin voor belastingbetalingen te accepteren.

“We zijn erg trots om samen te werken met vooruitstrevende regeringen en functionarissen zoals Ohio en penningmeester Josh Mandel.”

Ohio is de eerste Amerikaanse staat die Bitcoin accepteert als betaalmethode voor belastingen in november. De service is op dit moment alleen beschikbaar voor ondernemingen.

Overstock werd in 2014 de eerste grote retailer die klanten de mogelijkheid gaf om hun online aankopen met cryptocurrencies te betalen.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN