BitMEX CEO: Ethereum ’test $200′ wanneer ICO Markt terugkomt

Initial coin offerings (ICO) zullen binnen ’18 maanden’ terugkomen en Ethereum (ETH) zal hierdoor snel en agressief stijgen. Dit meldde BitMEX CEO, Arthur Hayes in gesprek met Cointelegraph op 26 december. BitMEX is een cryptocurrency-handelsplatform gevestigd in Hong Kong en één van de grootste handelsplatformen wereldwijd. In een exclusief interview voorspelde Hayes een terugkeer van een positieve ICO-markt. “De use case van Ether is hoofdzakelijk ICO’s. Die markt is momenteel dood”, zei hij. Hij voegde hieraan toe dat security tokens en stablecoins een aantrekkelijke factor worden voor investeerders in 2019.
“Wanneer de ICO-markt terugkeert, zal Ether snel $200 testen. Het terugkeren van ICO’s zal 12 tot 18 maanden duren”.
Hij ging echter niet in op de vraag of die markt zou imploderen zoals die van de ICO-crisis van 2017. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!