TRON bereikt één miljoen gebruikersaccounts

Blockchain-protocol TRON (TRX) heeft een miljoen aan gebruikersaccounts gepasseerd. Deze gegevens werden onthuld op 23 december. Statistieken van de TRON blockchain werden ook gedeeld via social media door Misha Lederman, medeoprichter van het cryptocurrency spin-off project IAmDecentralized.org. In deze post wordt ook bevestigd dat het netwerk nu meer dan één miljoen adressen bevat. TRON, dat eerder dit jaar zijn mainnet lanceerde, wil het ecosysteem worden voor ontwikkelaars die decentrale applicaties (DApps) willen bouwen. CEO Justin Sun voorspelde deze week een “langzame implosie” voor de altcoin. Terugkomend op de adressen gaf Lederman aan dat de snelheid waarin de activiteiten toenemen vele malen hoger ligt dan dat van Ethereum (ETH). Ook schreef hij het volgende ter vergelijking:
“Ethereum bereikte 1 miljoen gebruikersaccounts op 22 januari, in 542 dagen of 18 maanden sinds (de Ethereum) mainnet-lancering.”
Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!