Binance voegt nieuwe Ripple handelsparen toe

Cryptocurrency exchange Binance voegt twee nieuwe handelsparen toe voor het traden met Ripple (XRP). Dit meldde een blogpost op 24 december. De handelsparen die worden toegevoegd zijn: TRX/XRP (TRON) en XZC/XRP (Zcoin). Het is de eerste keer dat Binance XRP als basisvaluta gebruikt. CEO Changpeng Zhao (CZ) gaf in een tweet aan dat door een gebrek aan ruimte op de gebruikersinterface de huidige Ethereum (ETH) markten hernoemd zullen worden naar ‘ALTS’. Ook gaf hij aan dat op korte termijn een aantal handelsparen worden toegevoegd met XRP als vraagprijs. Binance zal daarnaast zijn tokenaanbod in het vierde kwartaal verder uitbreiden, met een sterke focus op fiat-pegged stablecoins. XRP is door het nieuws met ruim 20 procent gestegen en hierdoor veranderde de prijs XRP/USD naar 0,44 dollar. Deze prijsverandering was het hoogtepunt van de afgelopen maand. Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken! Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ? Binance Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!