Binance CEO noemt 2018 ‘correctiejaar’ voor crypto

Changpeng Zhao, de CEO en mede-oprichter van Binance noemde 2018 een ‘correctiejaar’ voor cryptocurrencies, hoewel hij optimisme uitsprak voor de toekomst van de crypto-markt gedurende een Bloomberg-interview dat op 19 december werd gepubliceerd.

Hij gaf aan dat “ondanks het belang van de prijs voor speculanten, de crypto-markt zal blijven groeien”. Dit hebben we mede te danken aan de bouwers van applicaties en ‘real use cases’ die de verdere adoptie van cryptocurrency bevorderen.

Op de vraag of de prijscorrectie de plannen van Binance heeft beïnvloedt, zei Zhao dat Binance één fiat-exchange heeft gelanceerd. In de komende maanden zijn er nog plannen om een tweede of derde te openen en tien fiat exchanges volgend jaar. Hij voegde hieraan toe:

“Geen van onze plannen zijn veranderd, we zetten alles op alles voor adoptie.”

Met betrekking tot verhoogde regelgeving en betrokkenheid van de overheid in de crypto-ruimte, gaf Zhao aan dat de crypto-markt duidelijkheid wil, want er is wereldwijd nog steeds teveel onzekerheid.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!