Massale acceptatie van blockchain betalingen is onderweg

De CEO van BitPay, Stephen Pair, claimt tijdens een interview op 13 december 2018 bij CNBC dat de koers van Bitcoin meer wordt bepaald door speculatie dan het werkelijk gebruik van de Bitcoin. Toen er gevraagd werd naar de potentie van Bitcoin, gaf de CEO van BitPay aan dat niet alleen een ETF ervoor zal zorgen dat de koers van Bitcoin stijgt. Maar ook de adoptie hiervoor zal zorgen. Verder verwacht de CEO dat de massale adoptie van blockchain betalingen in minder dan vijf jaar tijd werkelijkheid zal zijn. Waarbij hij als voorbeeld geeft dat iedereen over vijf jaar weet dat je met een digitale valuta, gebaseerd op blockchain technologie, kan betalen in een restaurant. Pair zei verder ook dat hij niet alleen doelde op “Bitcoin of andere verschillende tokens, maar ook op het uitgeven van dollars of euro’s op een blockchain.” Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!