Het gebruik van TRON DApps stijgt met 48%

TRON Foundation bracht deze week de TRC20-exchange uit. Hier kunnen gebruikers tokens verhandelen die op het platform zijn uitgegeven. Het TRC20-exchange staat op TRX.markt. TRC20- en TRC10-token zijn oorspronkelijke TRON-tokens. Bij een TRC10-token geldt dat een schriftelijke overeenkomst niet essentieel is. Het TRC20-token is te vergelijken met ene ERC20-token, zo een token bevat namelijk alle functionaliteiten als het tokensysteem dat gebaseerd is op slimme contracten. Er is wel één voorwaarde voor het uitgeven van TRC10-tokens, je moet namelijk 1024 TRX in bezit hebben. Momenteel heeft TRON een aantal werkende gedecentraliseerde applicaties op het netwerk draaien. Het gebruik van deze gedecentraliseerde applicaties is met 48% procent gestegen vergeleken met afgelopen week. Er zijn inmiddels meer dan 1 miljoen transacties uitgevoerd binnen 24 uur op het netwerk van TRON.

Gedecentraliseerd applicaties op het Ethereum netwerk zien minder gebruik

Vanuit DApp-trackers kunnen gedecentraliseerde applicaties gevolgd worden. Op dAppTrack is te zien dat gedecentraliseerde applicatie op het Ethereum netwerk minder transacties maken. Dat wil zeggen dat er minder gebruik gemaakt wordt van DApps op het Ethereum netwerk. Het bovenstaande verschijnsel wil niet zeggen dat het Ethereum netwerk niet nuttig meer is. Wat hier wel uit gehaald kan worden is dat Ethereum nog altijd streeft naar “Hot DApps” om de transacties op het Ethereum netwerk op te krikken. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!