Amerikaanse crypto exchange Poloniex aast op institutionele investeerders

De Amerikaanse crypto exchange Poloniex, gaat het gevecht aan met andere exchanges om institutionele investeerders binnen te halen. Dit werd vermeld in een blogpost op dinsdag 4 december. Poloniex, dat in dit jaar fuseerde met financiële dienstverlener Circle, staat momenteel 47e in de wereld als het gaat om handelsvolume. De crypto exchange hoopt echter met deze stap institutionele investeerders aan te trekken en te stijgen in handelsvolume. Poloniex is echter niet de enige die op dit segment aast. Dit is namelijk een segment van cryptocurrency-handelaren die een ​​belangrijke factor kunnen worden achter het stabiliseren van de activaprijzen. Poloniex zegt zelf het volgende:
“Instellingen, groot en klein, kunnen profiteren van de voordelen van onze grote samengestelde selectie van crypto handelsparen, toegewijde ondersteuning en robuuste API-services.” “Poloniex is gericht op het voldoen aan de geavanceerde handelsbehoeften van deze instellingen.”
Ondanks de dalende prijzen van Bitcoin (BTC) en Altcoins in de afgelopen weken/maanden, blijft interesse vanuit institutionele investeerders bestaan. Degenen die de nieuwe dienst willen gebruiken, kunnen dit doen met een minimale transactie van $250.000. Samen met de lancering zal de crypto exchange ook de fees voor alle verhandelingen van BTC/USDC voor de maand december verwerpen. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!