Bitconnect promoter Trevon James: Bitcoin gaat naar nul

De bekende crypto beroemdheid op sociale media Trevon James, die nauw betrokken was bij de promotie van het piramidespel van BitConnect, zegt dat de Bitcoin (BTC) prijs over tien jaar $0 zal zijn. https://twitter.com/BitcoinTre/status/1069592267617378310?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1069592267617378310&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ccn.com%2Fbitconnect-pumper-trevon-james-claims-the-bitcoin-price-is-going-to-zero%2F Op zijn YouTube kanaal wordt hij vaak rondgereden door zijn buurt in Florida, en praat hij over investeren in cryptocurrencies en platforms die hij het liefst gebruikt. De meeste platforms hebben een vorm van affiliate programma waar hij gebruik van maakt. Af en toe doet hij ook aan weggeefacties. Wat YouTube persoonlijkheden betreft, is James zeker niet de slechtste, en zijn 120.000 abonnees laten dit zien. Verdere tweets over dezelfde thread laten zien dat merendeel van zijn respondenten denkt dat hij binnenkort in de gevangenis zal zitten wegens zijn betrokkenheid bij het promoten van BitConnect. In zijn video geeft hij nergens zijn redenering voor de voorspelling, dit laat zien dat hij het voornamelijk heeft gezegd om aandacht te trekken. Daarnaast vermeldt hij ook de Bart Simpson patronen in deze video. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!