OKEx verwijderd 38 handelsparen

In een officiële aankondiging op de supportpagina van OKEx, gaf het bedrijf aan dat zij 38 handelsparen hebben verwijderd. De handelsparen zijn per 30 november verwijderd (05:00 CET). OKEx stuurde de aankondiging naar zijn klanten toe en legde uit dat de schrapping van meerdere activa te wijten was aan hun lage volume en liquiditeit. De meest opvallende munt die verwijderd is, is Bread. Volgens Coinmarketcap had Bread ooit een marktkapitalisatie van meer dan $192 miljoen en was geprijsd op meer dan $3 per munt. Het is dus erg opvallend dat de munt nu verwijderd is van de nr. 2 ranking exchange. Het bericht van OKEx schreef o.a. het volgende:
“Geachte gewaardeerde klanten, om een ​​robuuste handelsomgeving te creëren en om onze gebruikers de beste handelservaring te bieden, zullen we een aantal HANDELS PAREN met een lage liquiditeit en handelsvolume, volgens de OKEx Token Delisting procedure, verwijderen.” “Gebruikers moeten hun orders, van de desbetreffende paren, annuleren vanaf ons platform. Als uw bestelling niet tijdig wordt geannuleerd, wordt de bestelling door het systeem geannuleerd en wordt uw activum op uw handelsaccount geboekt.”
Je kan je funds van de verwijderde activa nog wel withdrawen. Dit is mogelijk tot 14 december 05:00 (CET). OKEx heeft eind oktober ook al 30 paren geschrapt. Daartoe behoorden Monetha (MTH / BTC) en Ripio (RCN / BTC). Daarnaast heeft Binance vorige maand ook 4 cryptocurrencies verwijderd. Dit waren Bytecoin (BCN), Iconomi (ICN), Triggers (TRIG) en ChatCoin (CHAT). Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!