Cryptomarkten beginnen december in het groen

Zaterdag 1 december – Cryptomarkten hebben op de eerste dag van deze wintermaand een substantiële instroom doorgemaakt, waarbij we alle top 20 coins stevig in het groen zien volgens CoinMarketCap. Na een aantal dalingen onder de drempel van $4000, gister 30 november, is het Bitcoin (BTC) gelukt om vandaag de $4000 support te houden. De belangrijkste cryptocurrency wordt nu verhandeld rond $4,230, een stijging van 4,5 procent in de afgelopen 24 uur. Bitcoin is ongeveer 1,9 procent lager gedurende de week, volgens gegevens van CoinMarketCap. Ripple (XRP), de tweede cryptocurrency per marktkapitalisatie, ziet mindere winsten. Namelijk een stijging van ongeveer 3 procent in de afgelopen 24 uur en wordt verhandeld op $0,37. De munt ziet gedurende de week met een daling van meer dan 7 procent flinke verliezen. TRON (TRX) en NEM (XEM) zien de grootste winsten onder de top 20-munten. TRON, dat op de 11e plaats op CoinMarketCap staat, is 6,5 procent gestegen en heeft ook een aanzienlijke groei doorgemaakt gedurende de week – meer dan 11 procent. NEM is 7 procent gestegen en zag in de afgelopen week ongeveer 5 procent winst. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!