OKEx schaft groot aantal trading pairs af

OKEx, de grote in Hong Kong gevestigde cryptocurrency exchange maakte bekend dat het een groot deel van  zijn handelsparen gaat verwijderen vanwege ‘zwakke liquiditeit’. Dit werd gemeld in een blogpost op 27 november. De exchange die eerder al aankondigde om in oktober te beginnen met het verwijderen van bepaalde paren en tokens, heeft de eerste batch op 31 oktober verwijderd. Nu zal het nog eens 49 handelsparen uit zijn orderboek verwijderen. Volgens de bekendmaking is dit bedoeld om “een robuuste handelsomgeving te creëren en de beste handelservaring te bieden” voor handelaren. Sommige activa zullen bepaalde handelsparen verliezen, terwijl opnames van 26 tokens verdwijnen. Dit zal allemaal beginnen op 30 november om 5 uur in de ochtend. OKEx gaf aan dat het handelde om “de belangen van zijn handelaren te beschermen”, en voegde hieraan toe:
“We zullen strikt toezicht houden op alle projecten die op onze exchange zijn gelist en indien nodig zullen we projecten verwijderen als ze onder de maat presteren.”
Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!