Binance gaat ander KYC methode toepassen

Binance gaat gebruik maken van een geautomatiseerd Know Your Customer (KYC) applicatie. De applicatie wordt mogelijk gemaakt door de financiële softwarefirma Refinitiv. Dit volgens een aankondiging die op dinsdag 20 november werd gepubliceerd. Binance bevestigde het nieuws aan Cointelegraph. Volgens de publicatie, zal de KYC-oplossing het Binance mogelijk maken om de World-Check Risk Intelligence-database te integreren in hun interne workflow. Dit zal er voor zorgen dat Binance het screeningsproces voor onboarding, KYC en risk-due diligence van derden kan stroomlijnen. Nadim Najjar, Managing Director van het Midden-Oosten en Afrika bij Refinitiv, zei:
“In de afgelopen jaren hebben regelgevers hard gewerkt om ervoor te zorgen dat iedereen die van cryptocurrency naar fiat-valuta overstapt, aan dezelfde KYC-vereisten moet voldoen als individuen die zich met een conventionele bankzaken bezighouden.”
In een eerder bericht dat wij publiceerden zei Binance-CEO, Changpeng Zhao, dat het bedrijf zich geen zorgen maakt over de lage handelsvolumes die worden veroorzaakt door de huidige malaise op de markt. Volgens Zhao is de beurs nog steeds winstgevend. Daarnaast suggereerde hij dat de toetreding van instellingen tot de industrie een mogelijke trigger zou kunnen zijn voor marktbewegingen. Heb je nog geen account bij Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!
Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!