Ethereum oprichter Joe Lubin, gaf aan dat blockchain voor meer rijkdom zal zorgen

De mede-oprichter van Ethereum en ConsenSys CEO, Joe Lubin, heeft tijdens een interview met de New York Times gezegd dat, met blockchain, “van een schaarste naar een overvloed mindset” zal bewegen. Hij zei dit in een interview dat gepubliceerd werd door de New York Times op maandag 12 november. Lubin maakte dit statement tijdens de NYT’s International Luxury Conference in het Intercontinental Hotel in Hong Kong. Deze conferentie loopt van 12 tot 13 november en brengt mensen samen, zoals de CEO van het modemerk Moncler, CEO van Balenciaga en de president van de Alibaba Group. Lubin sprak voornamelijk over de manier waarop blockchain de samenleving verder kan brengen. Hij gaf aan dat de samenleving meer controle kan krijgen door blockchain. Hij zei:
“We zullen meer controle hebben over onze identiteit en ons agentschap op deze verschillende gedecentraliseerde netwerken en ik denk dat dit meer welvaart en meer interesse zal creëren om onszelf te uiten, en ik denk dat er meer behoefte zal zijn voor luxe in plaats van minder.”
In een vorig bericht dat wij plaatsten, gaf Lubin al aan dat het waarschijnlijk wat langer gaat duren dan het internet, voordat blockchain mainstream gaat worden. Hij gaf aan:
“Blockchain-projecten zullen mensen in staat stellen om meer dingen te bouwen die weer van pas zullen komen. Dat is hoe het web is ontwikkeld. Het duurt waarschijnlijk iets langer, omdat het veel gecompliceerder is. Omdat we ook werken aan onderwerpen als digitaal geld, zal blockchain de maatschappij meer doordringen dan het internet. Alles zal in een Web3 worden gedaan.”
Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram  

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!