eSports platform Unikrn krijgt crypto goklicentie

Unikrn, een esports onderneming dat afgelopen jaar meer dan $15 miljoen heeft opgehaald in zijn ICO, heeft een goklicentie gekregen. Dit is een cruciale stap op weg naar de lancering van een eigen wereldwijde cryptocurrency gokplatform. De startup haalde vorig jaar grofweg $31 miljoen op waaronder investeringen van bekende personen zoals, Ashton Kutcher, Mark Cuban, Guy O’Seary Elisabeth Murdoch, Shari Redstone, Binary, Hyperspeed, Indicator Ventures en Tabcorp. Zodra het platform gelanceerd wordt kunnen gebruikers wedden op esports evenementen, teams en spelers. Je kunt ook wedden op je eigen wedstrijden in populaire esports spellen zoals Fortnite, Dota 2 en League of Legends. Door middel van de infrastructuur van Bittrex krijgen gebruikers de gelegenheid om onmerkbaar deel te nemen aan gok en spelactiviteiten met behulp van cryptocurrencies op het platform. Unikrn’s eigen cryptocurrency, UnikoinGold (UKG), zal op het platform geïmplementeerd worden om gebruikers toegang te bieden tot exclusieve voordelen. de COO van het bedrijf, Andrew Vouris, vertelt over de gebruikerservaring op Unikrn:
“Aan dit platform hebben we lang gesleuteld. Je hebt de mogelijkheid om te wedden in fiat, crypto of beide om vervolgens op live markten of pre-match te gokken voor spellen als Fortnite, Dota 2 en League of Legends”
Volgens informatie die door de onderneming is gepubliceerd, heeft Unikrn een volledig functionele weddenschap backend ontwikkeld genaamd Unikrn Jet. Deze is gebouwd op blockchain-technologie en kan meer dan 9.000 weddenschappen per seconde verwerken. Unikrn Jet is al live en is klaar voor onmiddellijke implementatie voor gereguleerde crypto en fiat-weddenschappen. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!