Wozniacki eerste vrouwelijke atleet die crypto token lanceert

De op één na beste tennisster Caroline Wozniacki is een partnerschap aangegaan met de Singaporese onderneming Global Crypto Offering Exchange (GCOX), om haar eigen cryptocurrency token op te richten. Eerder deze week werd er al gespeculeerd dat de Filipijnse bokslegende Manny Pacquiao zijn eigen cryptocurrency voor het einde van het jaar zal lanceren. Andere grote beroemdheden die nog aan het bedenken zijn om een gepersonaliseerde cryptocurrency te lanceren zijn de voormalige zanger Jason Derulo en Engelse voetbalster Michael Owen. In een gesprek met Reuters, tijdens een officiële bijeenkomst gehouden door GCOX, vertelde Wozniacki over haar blijdschap:
“Het is echt gaaf om de eerste vrouwelijke atleet te zijn die een eigen token krijgt.. ik kijk er enorm naar uit om dit z.s.m. uit te breiden”.

Lancering token

De lancering op GCOX van de eerste celebrity token zal mogelijk in het eerste kwartaal van 2019  plaatsvinden. Pacquiao, Owen en Sheikh Khaled bin Zayed al-Nahyan zijn privé investeerders in het bedrijf. GCOX maakte bekend dat je met de celebrity token exclusieve merchandise en interacties kan krijgen met je favoriete celebrity. De beroemdheden zullen profiteren van de verdienste die uit de token sale worden opgehaald. Voordat je deze token kunt kopen, moet je eerst de eigen token van GCOX kopen. Deze token heet ACM en is pas geleden begonnen met de verkoop. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!