Google reclamespot bespreekt cryptocurrencies

Google heeft een reclameboodschap gepubliceerd, waarin cryptocurrencies besproken worden. In de korte reclamespot, over Google’s nieuwe Call-Screen service, worden cryptocurrencies kort besproken.
Personage A (Teddy) krijgt een bericht van zijn elektriciteitsleverancier over zijn rekening. Het bericht geeft aan dat zijn kosten die maand er hoog zijn. Teddy geeft op zijn beurt aan dat het komt door cryptocurrency mining activiteiten. Personage B (Abby) geeft aan dat crypto geen echt geld is. Teddy geeft aan dat geld over het algemeen niet echt is. Hierop reageert Abby met de zin: Ga je die leugen echt leven?
https://www.youtube.com/watch?v=O4jOdVTkqS4 De advertentie is best ironisch, omdat de mede oprichter van Google interesse heeft in crypto mining. Sergey Brin gaf zelfs aan dat hij met zijn 10 jarige zoon Ethereum had gemined. Daarnaast heeft Google in september aangekondigd dat zij de advertentie ban voor de V.S. en Japan gaat omdraaien. Lees meer hierover in dit bericht. Daarnaast heeft Google vorige week aangekondigd dat zij, per 1 oktober, nieuwe beperkingen geïntroduceerd hebben die waarschijnlijk van invloed zijn op crypto dieven. In een bericht bevestigde Google dat Chrome-extensies, die naar de Web Store worden verzonden, momenteel niet zijn toegestaan als ze een ‘versluierde’ code bevatten. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!