Bitcoin prijs op $10.000 eind 2018 volgens Spencer Bogart

Spencer Bogart, partner bij Blockchain Capital, voorspelt dat de neerwaartse trend op het punt staat om te keren. De totale marktkapitalisatie van crypto is met 575 miljard sinds het hoogste punt een de Bitcoin prijs is met twee derde gedaald, echter blijft Spencer positief. Hij denkt zelfs dat het tijd binnenkort gaat keren en dat de Bitcoin prijs $10.000 gaat halen voor het einde van het jaar. De reden hiervan is volgens hem de recente ontwikkelingen in de crypto-markt. Bogart voorspelde een bullish retracement voor bitcoin en de rest van de cryptocurrency markt tijdens een uitzending van CNBC’s Fast Money op 5 oktober.
“Tegen het einde van vorig jaar, toen we op het hoogtepunt van deze bull markt waren, leek slecht crypto nieuws geen effect te hebben op de markt. Nu zien we het tegenovergestelde, wanneer we een nieuwsweek hebben met TD, Ric Edelman en Yale, heeft het bijna geen effect op de prijs,” zei Bogart.
De analyst geloofd dat het instromende institutionele kapitaal de basis zal vormen voor de, volgens hem, aankomende bullrun. Daarnaast heeft Bitcoin, volgens een enquête van Fundstrat, ook al de bottom bereikt. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!