Bekende Chinese Tech Magazine accepteert betaling in Bitcoin

Beijing Sci-Tech Report (BSTR), China’s oudste mediablad voor de technische industrie, heeft bekendgemaakt dat het abonnementen zal aanbieden waarmee je kunt betalen met Bitcoin (BTC). Dit meldde outlet Guangming zondag 30 september. Een merkwaardige gebeurtenis in China, want de overheid heeft het afgelopen jaar nog een verbod op crypto exchanges en Initial Coin Offering (ICO) gelegd. BSTR gaf aan dat het blockchain en crypto wil promoten door middel van ‘praktijk gerichte acties’. Abonnees kunnen abonnementskosten betalen door het bitcoin wallet adres te gebruiken van de mediablad om de inschrijving te voltooien” bevestigt Guangming. Je ontvangt hierbij een jaarlijks abonnement op het tijdschrift ‘Tech Life’, dat 0,01 BTC kost (ongeveer $65). De Chinese autoriteiten blijven alle activiteiten die verband hebben met cryptocurrency beperken. Tegelijkertijd is het hebben en investeren in cryptocurrency niet officieel illegaal. De Chinese cryptocurrency nieuws commentator van cnLedger benadrukte het feit dat het aanbieden van een Bitcoin abonnement niet buiten de regels van de wet is. hij voegde daaraan toe:
“Het hebben en investeren in crypto is niet illegaal, anders zouden Jihan (Wu, CEO) van Bitmain en Leon (Li, CEO) van Huobi een van de eerste zijn die een boete moeten krijgen/ worden gepakt. Duizenden, zo niet miljoenen, zouden dan al gearresteerd moeten zijn.”
Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!