Opmerkingen delen met de SEC over de ETF?

In een eerder bericht, over de bitcoin-ETF kwestie, gaven wij al aan dat de Securities and Exchange Commission SEC openstaat voor inbreng vanuit het publiek. De SEC heeft toegegeven dat zij de afgelopen maanden een overweldigend aantal opmerking en brieven hebben gekregen. In de openbare bekendmaking, waarin staat dat zij het beoordelingsproces van de CBOE gesponsorde ETF zijn gestart, heeft de SEC het volgende gezegd met betrekking tot hun verzoek om meer reacties vanuit het publiek:
Vanaf 19 september 2018 heeft de commissie meer dan 1.400 brieven ontvangen over de voorgestelde wijziging van de regel. De commissie zoekt en stimuleert geïnteresseerde personen om opmerkingen te maken over de voorgestelde wijziging van de regel. Blijf de e-mails en brieven verzenden en opmerkingen plaatsen op de SEC-website Zoals in het eerste artikel in juli is aangegeven, kunt u uw opmerkingen via 3 methoden naar de SEC sturen. Houd er rekening mee dat het bestandsnummer voor de BTC ETF’s op de SEC-website SR-CboeBZX-2018-040 is.

Hoe kan ik een opmerking indienen?

          Online form
  • Comments can be submitted via this link
  • Look for SR-CboeBZX-2018-040
  • There should be a Submit comments sectionEmail
  • Send comments to rule-comments@sec.gov.
  • The subject line of your message must include the File Number for the rule. This is the number that begins “S7-” or “SR-”.
  • If you attach a document, indicate the format or software used (e.g., PDF, Word Perfect, MS Word, ASCII text, etc.) to create the attachment. Please note that the SEC now accepts comment letters in PDF format. DO NOT submit attachments as HTML, GIF, TIFF, PIF, ZIP, or EXEUsing the traditional ‘Snail Mail’

    Send 3 copies of your paper comment letter to:

    Brent Fields, Secretary Securities and Exchange Commission 100 F Street, NE Washington, DC 20549-0609

Elke kopie moet het “bestandsnummer” voor de regel bevatten. Dit is het nummer dat begint met “S7-” of “SR-“.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!