Koreaans talentenprogramma K-pop op Ethereum Blockchain

Een Zuid-Koreaans amusementsprogramma Z-POP Dream Project is van plan blockchain technologie te gebruiken. Het doel is om het volgende K-pop talent te vinden en een nieuw amusementenplatform op te starten. K-pop is een vorm van Zuid-Koreaanse populaire muziek.

De eigenaar van het bedrijf, CEO Jun Kang, wil een wereldwijd platform bouwen om nieuw talent te vinden en de muziekindustrie te helpen. Dit meldde Korea Herald.

Blockchain biedt transparantie

Het bedrijf Z-POP wil fans de mogelijkheid geven om bij audities en prijsuitreikingen op hun favoriete artiest te stemmen via de Ethereum Blockchain. Hiernaast willen ze nieuw talent ontdekken en opleiden, fans motiveren om de talenten te supporten en wereldwijde roem najagen.

Het doel van het bedrijf is om een platform voor talentenjachten op te zetten dat Z-POP in 10 regio’s zal vertegenwoordigen. De regio’s bestaan uit Korea, Japan, Hong Kong, de Filippijnen, Indonesië, India, Indonesië, Vietnam, Maleisië, Taiwan en Singapore. Het platform biedt ook opleidingen aan voor de talenten.

Hierdoor zal de muziekwereld toegankelijker worden voor artiesten die hun talent willen laten zien.

Door het programma zijn al verschillende internationale K-pop artiesten bekend geworden, waaronder Big Bank, Girls ‘Generation, WannaOne, BTS, 2NE1, EXO, Boa en PSY.

Het programma heeft dit jaar zijn eerste samenwerkingsverband met de People’s Television Network Inc. Dit is de tv-zender van de Filipijnse staat en Viva Entertainment Inc.

Token Sale

Het bedrijf heeft aangekondigd dat de token sale begin oktober zal starten. Dit zal een wereldwijd platform worden om inkomsten te genereren via concertkaarten en toegang tot evenementen.

Om mee te kunnen doen aan de token sale moet je op de whitelist staan. De prijs per token is $0,08 cent. De softcap is $10 miljoen, met een hardcap van $100 miljoen en een totaal van 4 miljard tokens.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!